Irkom 3u1 3kg
search
  • Irkom 3u1 3kg

IRKOM 3U1 BOJE ZA METAL 3KG

3.150,00 RSD
Sa PDV-om

Skraćuje vreme, trud i novac

Odaberite boju: RAL 9005 - mat
Količina
Na lageru

 

Sigurna kupovina

 

Slanje robe kurirskom službom

Brzosušivi antikorozivni temeljno-završni premaz za metal
3u1 je temeljno završni premaz, koji se koristi kao osnovni pokrivni. Istovremeno ima izuzetno antikorozivno dejstvo, tako da praktično jedan proizvod menja antirost, temeljnu i završnu boju. Odličan je u sistemu površinske zaštite proizvoda metaloprerađivačke delatnosti, metalnog reprodukcionog materijala, metalne galanterije, ograda od kovanog gvožđa, metalne stolarije i posebno metalnih konstrukcija.

Ne zahteva posebno čišćenje površine od korozije, potrebno je samo odmastiti površinu i ukloniti najgrublji i trošan sloj rđe, a preostalo finu koroziju premazati sredstvom OB1 koje odmašćuje površinu i blokira oksidacije time što sprečava kontakt površine sa kiseonikom iz vazduha. Ujedno stvara idealnu podlogu za prihvatanje 3u1 premaza. 3u1 premaz nanosi se u dva sloja debljine filma 120mikrona, s tim što se ne mora čekati sušenje prvog premaza, već se drugi  nanosi preko njega na mokro.

Odlikuje ga kombinacija najboljih karekteristika temeljne i završne boje. Ima dobru pokrivnu moć, razlivanje i popunjavanje. Karakteriše ga  izuzetna tvrdoća, elastičnost, adhezija, otpornost na udar i izuzetna zaštita od atmosferskih uticaja.

Komparativne prednosti premaza 3u1 se ogledaju u manjem količinskom utrošku rada i vremena, što se direktno odražava na rokove završetka investicija i na njihovu cenu.

Razređivanje: R1 razređivačem

Sušenje:
Suvo na dodir za 40 min
Potpuno suvo za 24 sata na 20c

Možda vam se dakođe svidi