O nama

Kuca boja je porodicna firma koja uspešno posluje više od decenije. Poslovna aktivnost obuhvata široku paletu usluga. Naša osnovna delatnost jeste prodaja boja, fasada i lakova na uljanoj, nitro, vodenoj i poliuretanskoj bazi, a sa mix sistemom omogucicemo vam da izaberete jednu od 5.000 nijansi za toplinu vaših zidova. U ponudi imamo najznacajnije svetske brendove kao sto su ER LAC, HENKEL, SIKA, SARATOGA, HELIOS, JUB, SMIRDEX, BODY, BAUMIT, VITEX, kao i domace brendove  ZVEZDA-HELIOS, CHEMMAX, SILEX, IRKOM i mnoge druge.
 
 
Takode u mogucnosti smo da vam ponudimo široku paletu najmodernijih i najkvalitetnijih tapeta. U Kuci boja možete naci i sav potreban alat i pribor koji vam je neophodan za uredenje vašeg doma i prostorija a za ciji kvalitet garantuje  renomirani nemacki proizvodac SCHULLER EH'KLAR. Pored inostranih na raspolaganju vam stoje i  proizvodi domacih proizvodaca BEOROL-a i MIMONT-a.
 
 
 
Nudimo vam i širok asortiman auto prozvoda.
 
 
 
Pored kvalitetne robe vrhunskih svetskih i domacih proizvodaca, uz veoma pristupacne cene, pri izboru ce vam pomoci strucan i ljubazan kadar koji vec godinama cini vaše domove toplijim i lepšim.  Politika naše kuce je individualan pristup svakom klijentu. Naši zadaci su prilagodeni Vašim potrebama. Svako od Vas nam je veoma važan jer smo se razvili zahvaljujuci i Vama. Ocekuje nas još mnogo uspešnih zajednickih godina!