SARATOGA VOLA VIA
search
  • SARATOGA VOLA VIA

SARATOGA VOLA VIA

680,00 RSD
Sa PDV-om

8SPREJ PROTIV GOLUBOVA

Količina
Na lageru

 

Sigurna kupovina

 

Slanje robe kurirskom službom

PODRUČJA PRIMENE Saratoga Vola Via, je efikasan tretman za zaštitu površina od prisustva ptica, bilo da su to golubovi, grlice, svrake. Koristi se za sva mesta gdje su ptice prisutne, ili gde se želi sprečiti njihovo prisustvo i kolonizacija. Na osnovu feromona u disperziji, on fizički ne eliminiše ptice i ne menja njihovu reprodukciju na bilo koji način, ali delujući na olfaktornom nivou, prouzrokuje ih da se odmaknu. Ne mrlja, ne stvara lepljivost i ne ostavlja tragove. Ostaje bez ostavljanja vidljivih tragova, ne gubi boju, ne mrlja, ne oštećuje oslikane površine. Nanosi se na prozore, klance, vence, rukohvate balkona, kipove, pločice, itd.

NAČIN I UPUTSTVA ZA PRIMENU • Proizvod se nanosi na čiste i suve površine Pre upotrebe protresite bocu Raspršiti proizvod direktno na prozorske klupice, rukohvate balkona, vence, pukotine, ograde, itd. • Naneti vlažni tragovi će nestati u kratkom vremenu Na glatkim ili slabo upijajućim površinama dovoljan je jedan prolaz, na poroznim površinama (betonski tip) preporučuje se nanošenje dva sloja Efikasnost proizvoda je pod uticajem izloženosti atmosferskim agensima; kada je izložen vodi, ona se zapravo ispire. Nanesite proizvod najmanje svake 2 nedelje, u slučaju površina koje su izložene elementima povećajte primenu.

Pokrivnost (porozne površine) 2-3 m²

Pokrivnost (glatke površine) 5-6 m².

Notes / UPOZORENJA Čuvati van domašaja dece. Za informacije o sigurnosno-tehničkom listu proizvoda, pročitajte Sigurnosno-tehnički list i informacije na naljepnici samog proizvoda. Za više informacija, posetite www.saratoga.it