Irkom 3u1 boje za metal
search
  • IRKOM 3U1 BOJE ZA METAL
  • Irkom 3u1 boje za metal

IRKOM 3U1 BOJE ZA METAL

950 RSD
Sa PDV-om

Skraćuje vreme, trud i novac

Napomena: Prikaz nijansi sa ton karte može se razlikovati u zavisnosti od kvaliteta i podešavanja Vašeg monitora. Nijanse su informativnog karaktera.

Količina

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Brzosušivi antikorozivni temeljno-završni premaz za metal
3u1 je temeljno završni premaz, koji se koristi kao osnovni pokrivni. Istovremeno ima izuzetno antikorozivno dejstvo, tako da praktično jedan proizvod menja antirost, temeljnu i završnu boju. Odličan je u sistemu površinske zaštite proizvoda metaloprerađivačke delatnosti, metalnog reprodukcionog materijala, metalne galanterije, ograda od kovanog gvožđa, metalne stolarije i posebno metalnih konstrukcija.

Ne zahteva posebno čišćenje površine od korozije, potrebno je samo odmastiti površinu i ukloniti najgrublji i trošan sloj rđe, a preostalo finu koroziju premazati sredstvom OB1 koje odmašćuje površinu i blokira oksidacije time što sprečava kontakt površine sa kiseonikom iz vazduha. Ujedno stvara idealnu podlogu za prihvatanje 3u1 premaza. 3u1 premaz nanosi se u dva sloja debljine filma 120mikrona, s tim što se ne mora čekati sušenje prvog premaza, već se drugi  nanosi preko njega na mokro.

Odlikuje ga kombinacija najboljih karekteristika temeljne i završne boje. Ima dobru pokrivnu moć, razlivanje i popunjavanje. Karakteriše ga  izuzetna tvrdoća, elastičnost, adhezija, otpornost na udar i izuzetna zaštita od atmosferskih uticaja.

Komparativne prednosti premaza 3u1 se ogledaju u manjem količinskom utrošku rada i vremena, što se direktno odražava na rokove završetka investicija i na njihovu cenu.

Razređivanje: R1 razređivačem

Sušenje:
Suvo na dodir za 40 min
Potpuno suvo za 24 sata na 20c