IRKOM ONYX LAK ZA KAMEN 3L
search
  • IRKOM ONYX LAK ZA KAMEN 3L

IRKOM ONYX LAK ZA KAMEN 3L

1.700,00 RSD
Sa PDV-om

Bezbojni lak za kamen

Količina
Pažnja! Na lageru svega

 

Sigurna kupovina

 

Slanje robe kurirskom službom

ONYX je transparentno, bezbojno sredstvo, koje povećava sjaj i intenzivira boje čime bitno poboljšava estetski kvalitet tretiranog materijala. Otporan je na loše vremenske uslove, aero-zagađenje, postojan u industrijskoj sredini i priobalskom području (so u vazduhu). Ne otire se i ne ispira, prodire duboko u površinu materijala, pokriva je, štiti i konzervira, ne žuti pod uticajem sunčeve svetlosti.

Koristi se za čišćenje, zaštitu i poliranje svih vrsta prirodnog i veštačkog kamena u enterijeru i eksterijeru. Koristi se za mermer, granit, kamene ploče, keramiku, ciglu i generalno sve fine cementne površine (teraco).

Takođe, ovaj premaz je jako pogodan za premazivanje pločnika, javnih šetališta, bašti kafića, jer čini odličnu zaštitu od lepljenja žvakaćih guma na površinu. Zalepljena žvaka će se sa površine premazane ONYX lakom skinuti lako, bez velikog napora.

ONYX se nanosi nerazređen na površinu koja je temeljno očišćena od prašine, ulja, masnoće, voska i ostalih nečistoća. Nanošenje se vrši pištoljem, četkom ili mekom krpom u jednom ili dva sloja. Ako se koristi na površinama u zatvorenom prostoru, nakon sušenja se preporučuje poliranje mekom i suvom krpom.

Rok upotrebe: 48 meseci

Vreme sušenja između slojeva 2-3 sata.
Alat čistiti IRKOM Nitro razređivačem za pranje i odmašćivanje.

SKLADIŠTENJE: na suvom mestu, temp +5 do +35°C.