FENTIN
search
  • FENTIN

FENTIN

940,00 RSD
Sa PDV-om

Fentin je delotvorno sredstvo za uništavanje insekata u nameštaju i starinama, u različitim drvenim predmetima, pa čak i u građevinskoj stolariji i parketu.

Količina
Pažnja! Na lageru svega

 

Sigurna kupovina

 

Slanje robe kurirskom službom

UPOTREBA: Pre upotrebe Fentin treba promućkati. Pomoću cevčice na ambalaži ubrizgavamo ga u rupice, koje su u drvetu napravili insekti. Ako je na drvetu površinski premaz koji onemogućava prodiranje sredstva ili na površini nema dovoljno rupica, tako da možemo drvo ravnomerno natopiti, pokušajte unositi Fentin na poleđini drvenog elementa. U tom slučaju ubrizgajte ga dva do tri puta. Ako ima puno rupica, ubrizgajte Fentin u 5 do 10 rupica po dm2. Postupak ponovite više puta uz razmak od nekoliko dana ili nedelja između pojedinog zahvata. Nakon poslednjeg ubrizgavanja rupice zatvorite kitom ili voskom. Fentin prodire duboko u drvo, zato isparavanje rastvarača može trajati i do dva ili tri nedelje i sve to vreme moguće je osetiti miris rastvarača.

TEHNICKI PODACI:
Sastav:
ikticid i organski rastva
nserači Nanošenje: ubrizgavanje 2 do 3 puta uz razmak od nekoliko dana Potrošnja: preporučujemo 0,3 do 0,4 l na m2 Čuvanje: u dobro zatvorenoj ambalaži, odvojeno od životnih namirnica i stočne hrane i izvan domašaja dece 
Veličina pakovanja:
200 ml 

Možda vam se dakođe svidi